Haber

Olympiakos – Fenerbahçe Beko Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Play-off Serisi Beşinci Maç

Turkish Airlines Euroleague temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Final Four için sahada. Sarı-lacivertliler bu maçı kazanırsa 19-21 Mayıs tarihlerinde Litvanya’nın Kaunas kentinde yapılacak olan Final Four’a yükselecek ve ilk maçta AS Monaco – Maccabi Playtika Tel Aviv ekibi ile karşılaşacak. .

Fenerbahçe Beko, dörtlü final için Olympiakos deplasmanına konuk olacak.

media.fenerbahce.org

Euroleague’de normal dönemini başkan olarak tamamlayan Olympiakos ile eşleşen Fenerbahçe Beko, deplasmanda oynadığı ilk iki maçta bir galibiyet, bir mağlubiyet aldı. İstanbul’da oynanan iki maçtan da galibiyet ve mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz seriyi 5. maça taşıdı.

Play-off serisinin ilk maçı

media.fenerbahce.org

Fenerbahçe Beko, 26 Nisan’da Olympiakos’un ev sahipliğinde oynanan karşılaşmayı 79-68 kaybetti. Temsilcimiz Johnathan Motley 15, Dyshawn Pierre 13, Marko Guduric 12 ve Nigel-Hayes Davis 11 sayı ile maçı tamamladı. Ev sahibi ekipte Sasha Vezenkov 19, Isaiah Canaan 18 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.

Play-off serisinin ikinci maçı

28 Nisan’da Olymapiakos’un ev sahipliğinde oynanan karşılaşmayı yine Fenerbahçe Beko 78-82 kazandı. Sarı-lacivertlilerde Carsen Edwards 16, Nigel Hayes-Davis ve Johnathan Motley 15’er sayı üretti. Olympiakos tarafında Kostas Sloukas ve Sasha Vezenkov 18’er sayı kaydetti.

Play-off serisinde üçüncü maç

media.fenerbahce.org

3 Mayıs Çarşamba günü Ülker Spor ve Aktivite Salonu’nda oynanan maç, serinin kırılma maçı oldu. Karşılaşmanın büyük bölümünde önde giden Fenerbahçe Beko, eski oyuncusu Kostas Sloukas’ın son üç saniyede bulduğu üç sayılık basketle maçı kaybetti. Karşılaşmayı 72-71 kazanan Yunan grubu, bu sonuçla seriyi 5 maça çıkarmayı garantiledi.

Play-off serisinde dördüncü maç

media.fenerbahce.org

Serinin son maçı 5 Mayıs Cuma günü Ülker Spor Aktivite Salonu’nda tekrar oynandı. Rakibini 73-69 mağlup eden Fenerbahçe Beko, seride durumu 2-2’ye getirdi.

Olympiakos – Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

media.fenerbahce.org

Galip gelen takımın Final Four’a adını yazdıracağı mücadele 9 Mayıs Salı günü oynanacak. 21.30’da başlayacak karşılaşma S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

meramhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu