Ekonomi

Kripto para birimlerinde son durum: BTC bir kez daha 25 bin dolardan döndü

Investing.com – Kripto para piyasaları güne olumlu başladı. Öğlene doğru belirgin dalgalanmanın artmasıyla birlikte aşağı yönlü bir hareket gözlendi.

bitcoin Bugünkü pozitif ivmeyle, geçen haftanın en yüksek bölgesini bir kez daha denedi ve 25.250 dolara kadar yükseldi. Ancak bu noktada satışların hızlanmasıyla birlikte çekilen en büyük kripto para, anın prestijiyle 24.500 dolar seviyesine kadar geriledi. Son duruma göre Bitcoin, 3 günlük süreçte 25.000 dolarlık üçüncü girişiminde de başarısız oldu.

Görünüm bugün ilk 10 kripto para biriminin ortasında negatife dönerken EthereumGünün ilk saatlerinde 1.700$ bandını tekrar test ettikten sonra genel satış dalgasıyla birlikte 1.670$’a geriledi.

Son 24 saatte ilk 10’da çokgen (MATIC), %5’e yakın düşüşle en çok kaybeden kripto para birimi oldu. Ancak Polygon, son bir haftada %20 artışla en değerli kripto para birimi unvanını koruyor.

İlk 100 kripto para arasında bugün çift haneli faiz rakamlarına ulaşan 3 kripto para var. Bunların ortasında Asya endeksli kripto para birimlerinin rağbet gördüğü son günlerde öne çıkanlar. BU NEDİR , %15 artışla 14 dolara kadar yükseldi ve ilk sırada yer aldı. Akabinde yapay zeka destekli kripto varlığı AGIX% 14’lük bir maliyet artışı ile geliyor. shiba inuekosistemde katman-2 protokolü olarak çalışacak. ŞibaryumunYaklaşan lansmanına dair artan söylentiler, platformun ana varlığı olacak KAPUT yükselişini tetikliyor. BONE bugün %10’luk fiyat artışı ile ilk 100 kripto para birimi arasına girdi ve şu anda en değerli 3. kripto para birimi konumunda.

Bugün en çok düşen ilk 3 kripto para birimi: BULANIKLIK(%-12), FİL(%-8) ve YAPARIM(%-7,7).

Kripto para piyasalarını etkilemesi beklenen gelişmelerin ortasında yarın Türkiye saati ile 22:00’de açıklanacak. FOMC toplantı tutanakları orada. Tutanakların açıklanmasına kadar piyasalardaki dalgalı hareketlerin devam etmesi beklenebilir.

Author: Günay Caymaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu