Haber

DNA testleri ortaya çıktı! Dani Alves’in tutuklu yargılanma talebi reddedildi

İspanya’nın Barselona kentinde cinsel saldırı suçlamasıyla 20 Ocak’ta tutuklanan Brezilyalı futbolcu Dani Alves’in tutuksuz yargılanma talebi reddedildi.

GÜVENLİK OLMADAN GEÇİCİ TUTUKLANDI

Barselona mahkemesi, 17 Şubat’ta avukatı aracılığıyla tutuksuz yargılanmak üzere tutuksuz yargılanmak üzere talepte bulunan Alves’in kefaletsiz olarak tutuklu kalmasına karar verdi. 30 Aralık 2022 gecesi Barselona kentindeki bir diskoda 23 yaşındaki kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Alves, 20 Ocak’ta Meksika’dan Barselona’ya geldikten sonra gözaltına alınmış ve tutuksuz yargılanmak üzere tutuklanmıştı. hakimin kararı.

“DNA TESTLERİ O’NUN SUÇLU OLDUĞUNU GÖSTERİYOR”

Polise verdiği ifadesini üç kez değiştiren ve sonunda kendisine konuşulan kadınla cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eden 39 yaşındaki Alves, güvenlik nedeniyle 23 Ocak’ta Brains 1 cezaevinden Brains 2 cezaevine sevk edilmişti. Brezilyalı futbolcu, cinsel ilişkide zorlama olmadığını savunsa da iddia makamı, DNA testlerinin Alves’i yanlış gösterdiğini savunuyor. İspanya’daki mevcut yasalara göre Alves’in 1 ila 12 yıl hapis cezası alması muhtemel.

SÖZLEŞME FESH EDİLMİŞTİR

Kariyerinde Sevilla, Barcelona, ​​​​Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda forma giyen Alves’in cinsel saldırı suçlamasıyla Barselona’da tutuklanmasının ardından, forma giydiği Meksika takımı UNAM ile sözleşmesi feshedildi. son kez iptal edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu