Teknoloji

Galaxy S24 kullanıcıları yapay zeka özellikleri için fazladan ödeme yapmak zorunda kalabilir

Samsung tarafından 2024’ün ilk Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtıldı Galaxy S24, Galaxy S24 ArtıVe Galaxy S24 Ultraİlk kez yeni telefonlarda tanıtıldı Galaxy AI yapay zeka özellikleri2025 yılı sonuna kadar ücretsiz olarak sunulacak.

Her ne kadar Unpacked etkinliğinde bu durum duyurulmamış olsa da Galaxy S24 web sayfasında Samsung’un kararlarına ve koşullarına daha yakından bakıldığında şu notlar göze çarpıyor: ” Galaxy AI özellikleri, 2025 yılı sonuna kadar desteklenen Samsung Galaxy cihazlarda ücretsiz olarak kullanıma sunulacaktır. Üçüncü taraflarca sağlanan AI özellikleri için farklı koşullar geçerli olabilir.

Görünüşe göre yapay zeka tabanlı Üretken Düzenleme Gelecek yıl gibi özelliklerin kullanılabilmesi için bir tür ödeme veya abonelik gerekecek. Şu an için ne kadara mal olacağı ve tam olarak hangi özelliklere ödeme yapılacağı bilinmiyor.

Samsung Galaxy S23 serisi, Z Fold 5, Z Flip 5 ve Galaxy Tab S9 serisi gibi daha eski cihazlara sahip kullanıcılar da bulut tabanlı hizmetlerden yararlanabiliyor. Galaxy AI özelliklerinden yararlanabilecek . Ancak hangi özelliklerin destekleneceği, hangilerinin Galaxy S24 serisine özel kalacağı şu an için belli değil. Bu eski cihazlara yönelik Galaxy AI geliştirmelerinin bu yılın Haziran ayından önce kullanıma sunulması bekleniyor.

posof-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu