Haber

Devlet Tiyatroları turneye çıktı

Devlet Tiyatroları (DT), 5-11 Aralık tarihlerinde 19 ilde 10 farklı oyun sergileyecek.

DT Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Malatya, Samsun, Çorum, Zonguldak, Denizli, Ordu, Edirne, Kayseri, Nevşehir, Sakarya/Adapazarı, Rize, Balıkesir, Uşak, Tekirdağ/ Çorlu, Çanakkale ve Edirne/Keşan’da toplam 45 temsilcilik yapılacak.

Bugün başlayacak turne programı çerçevesinde Trabzon Devlet Tiyatrosu, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te “Krem Karamel”, Bursa Devlet Tiyatrosu, Elazığ ve Malatya’da “Meraki”, Erzurum Devlet Tiyatrosu ve Samsun ve Çorum’da “Ölümlü Oyun” sahne alacak. . size sunacak.

İzmir Devlet Tiyatrosu, Sakarya ve Zonguldak’ta “Şiddet Tanrısı”, Sivas Devlet Tiyatrosu, Uşak ve Denizli’de “Yapay Zeka”, Adana Devlet Tiyatrosu, Rize ve Ordu’da “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” oyunu, İstanbul Devlet Tiyatrosu Suşa ile Kiki’yi Edirne ve Keşan’da tiyatroseverlerle buluşturacak.

Ankara Devlet Tiyatrosu, “Binbir Gece Masalları” oyununu Nevşehir ve Kayseri’de, “Kadınlarımız” oyununu Balıkesir ve Çanakkale’de, “Bizim Yunus’u Tekirdağ ve Çorlu’da sahneleyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu