Yaşam

Değerli isimler Dora Magazine – ArsaVev iftarında bir araya geldi

Dora Dergisi ve ArsaVev’in katılımıyla Ramazan ayına özel bir etkinlik düzenleniyor.iftar daveti yaptı.

Dora Dergisi ve ArsaVev’in katılımıyla Ramazan ayına özel bir etkinlik düzenleniyor.iftar daveti yaptı. Olden1772’de yer alan SecretRoom’un tarihi atmosferinde konuklara özel bir gastronomik menü deneyimi yaşatıldı.akşam yemeğine SMA hastası olan Pera’ya iş ve cemiyet dünyasının tanınmış isimlerine bağış yapıldı.

Paylaşım Ekonomisi Modeli’nin yatırımcılara sağladığı imkanlar küçük bütçelerle de olsa katılımcılara anlatılırken; Türkiye’nin en değerli lokasyonlarında tapu sahibi olabilmenin mümkün olduğu gecenin en önemli konusu oldu.

Bunlar arasında Ariş Pırlanta Online Pazarlama Uzmanı Simge Güzeliş, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Altier Academy kurucusu Serkan Selamet, Cemil Gezer kuyumculuk kurucusu Cemil Gezer, cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Erdoğan yer alıyor.İş ve cemiyet dünyasının tanınmış isimleri bu özel gün için hazırlanan iftar sofrasında buluştu.

V Club bünyesinde ArsaVev sponsorluğunda gerçekleştirilen bu özel etkinlikte misafirler ramazan ayının rahmetini ve birleştiriciliğini bir arada yaşadılar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu