Haber

Büyükçekmece’de Servis Şoförü Köpeği Ezdi, Diğer Şoför Veterinere Götürdü

BÜYÜKÇEKMECE’de bir kişi, çevredekilerin baktığı ‘Kral’ isimli köpeği yol kenarında dururken ezdi. Otobüs şoförü olay yerinden kaçarken, yoldan geçen başka biri yaralı köpeği veterinere götürdü. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 06.00 sıralarında Büyükçekmece 19 Mayıs Mahallesi Gölboyu Sokak’ta meydana geldi. 34 LMS 718 plakalı servis aracı caddede seyir halindeyken mahalle sakinlerinin beslediği ‘Kral’ isimli köpeğin üzerinden geçti. Otobüs şoförü köpeği ezerken diğer köpekler havlayarak etrafına toplandı. Sürücü araçtan inmeden olay yerinden kaçtı. Yoldan geçen başka bir sürücü köpeğin yaralı olduğunu görünce durdu. Yaralı köpeği çevredekilerin yardımıyla otomobiline alan sürücü, Büyükçekmece Belediyesi’nin barınağına götürdü. Kral barınakta veterinerler tarafından tedavi altına alındı.

ÜZERİNDEN GİDİYOR

Mahalle sakini Ali Çağıran, Buradaki köpek bizim köpeğimiz. Adı kral olarak da anılır, herkes tarafından sevilir. Burada yaşayan bir köpek başka bir yere gitmez. Kızım belediyedeki veterinere haber verdik. Hatta yoldan geçen bir bayan arabası sayesinde onu veterinere götürdü. Durumu biraz ağırlaşınca hayvan barınağına getirildi. Ne olduğunu öğrenmek için kızımı aradım. “Babam bizi buraya getirdi. Artık tedavimi bitirdim. İlaçları vücudunun her yerine sürdük. Damarları, derisi… Kafasında, alt çenesinde ve ayaklarında kırıklar var. “Sol bacağı ezildi” dedi. Tedavisine başlandı, iğnelerini vurdular, sakin bir halde ayakta duruyordu. Herkes gördü, üzerinden minibüs geçiyor. Tekrar üzerinden geçiyor, sonra kaçıyor, dedi.

Aşağı indiğimde bir diğer mahalle sakini Cengiz Takliş yol ortasında yatıyordu. Onu görünce şok oldum. Bacağı kırılmıştı ve titriyordu. Nerede olursa olsun, her yerde kan vardı. Hep burada yattı. Onu besliyor ve ilgileniyorduk, mahallenin köpeğiydi, dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu