Haber

AK Parti Dağ ve milletvekili adayları İzmir’de Konyalılarla buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Spor Konya Halk Federasyonu tarafından düzenlenen 3. Konya Vatandaş Buluşması’na Bakan ve AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem İnce ile AK Parti milletvekili adayları katıldı. Konyaspor Federasyonu Başkanı Yusuf Devebacak, geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ın imzaladığı Konyaspor formasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ’a takdim etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Konya Halk Federasyonu tarafından düzenlenen 3. Konya Yurttaş Buluşması’na katıldı. Buca’da bir restoranda gerçekleşen toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp katıldı. Kadir İnan, AK Parti İzmir Milletvekili ve milletvekili adayları. Mahmut Atilla Kaya, Mehmet Ali Çelebi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili ve milletvekili adayı Hasan Kalyoncu, Konya Halk Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Devebacak ve İzmir’de yaşayan Konyalılar katıldı.

Ahmet Çalık imzalı gömlek hediyesi

3. Konya Vatandaşlar toplantısında Konya Halk Federasyonu Başkanı Yusuf Devebacak, geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Konyalı futbolcu Ahmet Çalık’ın imzaladığı Konyaspor formasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı’na takdim etti. Önder Dağ. Hediyeyi alan Dağ, “Formanın üzerinde de Ahmet Çalık’ın imzası var. Allah rahmet eylesin. Onun imzası formayı çok özel kılıyor.” Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bir hafta sonra seçimlerin yapılacağını hatırlatarak, “İnşallah önümüzdeki hafta bugün seçim yapacağız. Neredeyse tarihin en değerli seçimlerinden birini yapacağız. Bu seçimde İzmirli ve Konyalı hemşehrilerimizin ülkemize barış ve huzuru getireceğinden, birlik ve beraberliğimizi bozacak bir durumla karşılaşmamak adına, istikrar ve istikrarın sağlanacağından şüphem yoktur. Birlik ve beraberlik sandığa kıymetini yansıtacaktır. Buraya gelemeyenlerin kalbimizde olduğunu biliyoruz ama siyaseti de bırakmayacağım. İzmirli Konya ve İzmirli hemşehrilerimize daha uzun yıllar hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

“Türkiye için bir kavşak”

Gençlik ve Spor Bakanı AK Parti İzmir Milletvekili adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada 14 Mayıs seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını söyledi. Kasapoğlu, “14 Mayıs Türkiye için bir yol ayrımıdır. 14 Mayıs, aydınlıkla karanlığın, kaosla istikrarın ortasında bir seçimdir. Temeliniz çok önemli. Türkiye’nin başarılarını ve 21 yıllık süreci hepimiz biliyoruz. başkanımızın liderliğinde.Milli petrolden,milli doğalgazdan bahsediyoruz.Sanayide ve teknolojide milli araçlarımız TCG Anadolu Alsancak limanında.Gençler her zaman yol arkadaşımızdır. Türkiye’nin her yerindeki gençlere önemli hizmetler verdik. Dünyanın en değerli organizasyonlarından biri olan İslam Oyunlarını Konya’da düzenledik. Tarihin en büyük katılımıyla Konya’yı ağırladık. Konya’mıza mükemmel tesislerimizi kazandırdık.” 14 Mayıs’ı birlikte zaferle taçlandıralım, bu ülke için, insanlık için yeni zaferlere, daha aydınlık yarınlara birlikte yürüyelim” dedi.

Başkan Atalay’dan takviye çağrı

Programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Haftaya seçimlerimiz var. AK Parti Belediyesi’ni temsil eden illerden biri olarak şehrimize ve ülkemize hizmet ediyoruz. Konya, başkanımıza her zaman çok ağır takviyeler yapmıştır. Büyükşehirlerin ortasında birinci olmayı başardık. Ancak Konya “Konya’nın desteği Konya sınırları içinde sadece Konyalılarla sınırlı değil. Buradaki hemşehrilerimizin de bu davaya en yüksek desteği vereceklerine inanıyorum. 14 Mayıs akşamını hep birlikte bayram havasına çevireceğiz.”

2024’ün provasını 14 Mayıs’ta yapacağız

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olduğu için Türkiye’nin bütün illerini gezdiği için illeri çok iyi bildiklerini belirterek, “Ne zaman? Konya’yı ziyaret ettik, Uğur bana gençleri, kadınları, esnafı anlattı, işlerini anlattılar, belediye başkanı AK Partili, genç dinamik olunca gururlanıyor insan, İzmir’de doğup büyümüş biri olarak, üzücü.Yerel yönetimlerde çok gerideyiz ama Konya gibi illerimiz bu şehircilik yarışında çok önde gitti.2024 provasını inşallah 2023’te yapacağız” “14 Mayıs’ta yapacağız. çok kritik bir seçim. Son 20 yılda elde edilen kazanımların devamı için hepinizden takviye istiyoruz. Cumhur İttifakımız ile yeni bir zafere imza atacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu