Haber

Yollardaki durum

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kesimlerinde yavaş gitmek, trafik işaret ve işaretlerini takip etmek gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre Gebze-Orhangazi-İzmir Bursa Batı-Karacabey kavşakları (İzmir Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Karayolu 34-40. İlk kilometrelerdeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle önce İzmir sonra İstanbul istikametlerine kuşak aktarma yapılacak. Söz konusu bölgede diğer yönden çift yönlü ulaşım sağlanacak.

Sakarya- Pamukova yolu 24-25. Demiryolu kavşağı imalat çalışmaları nedeniyle Sakarya istikametinde ulaşım tek şeritten devam ediyor.

Ankara-Çankırı yolu 15-17, Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolu 0-71, Bingöl-Genç-Diyarbakır yolu 0-43, Aksaray-Ortaköy yolu 9-11. Bu kısımlardaki üretim çalışmaları nedeniyle nakliye denetimli olarak yapılmaktadır.

Nazilli-Denizli yolunun 36’ncı kilometresindeki otoyol çalışması nedeniyle çift yönlü sol şeritler trafiğe kapatıldı.

Aydıncık-Silifke yolu, 25-28. kilometrelik (Büyükeceli-Koçaşlı-Yanışlı kesimi) patlama üretim çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak, ulaşım denetimli olarak devam edecek.

Kastamonu-Tosya yolunun 30-31. Keçidere Köprüsü imalat çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Çorum-Ankara yolunun İskilip ve Osmancık kavşaklarında farklı kotlardaki kavşaklar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

belenhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu