Haber

Nevşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları Büyük İlgi Gördü

Nevşehir Belediyesi, geleceğin yeteneklerinin keşfedilmesine ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla yaz sezonunu açtı. sporokullar büyük ilgi gördü.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından özellikle çocuk ve gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişimlerine, sosyalleşmelerine katkı sağlamak, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlediği yaz spor okullarında eğitimler devam ediyor. Wushu-Kungfu, Masa Tenisi, Klasik Okçuluk, Çağdaş Okçuluk, Güreş, Futbol, ​​Halter, Su Topu, Tırmanış, Kort Tenisi, Badminton, Atletizm, Fitness-Jimnastik ve Halk Oyunları olmak üzere 14 farklı branşta 859 çocuk ve genç ücretsiz olarak eğitim alıyor. . . Kurslarda, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün uzman eğitmenleri eşliğinde katılımcılara eğitim veriliyor. Sporu sevdirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak, toplumdaki spor kültürünü güçlendirmek ve sporu daha geniş kitlelere yaymak amaçlanan yaz spor okullarında, yapılan değerlendirmeler sonucunda başarılı ve gelecek vadedenler seçilmektedir. spor kulüplerine yönelerek profesyonel spor hayatlarına ilk adımlarını atıyorlar. Nevşehir Belediyesi olarak Nevşehir’de yaşayan tüm vatandaşların istedikleri spor branşını yapmaları için tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, çocuklarını kurslara gönderen ailelere teşekkür etti.

savran; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla buluşmasını çok önemsiyoruz. Onların ruhsal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak ve geleceğin milli sporcularını yetiştirmek için düzenlediğimiz kurslara gösterilen ilgiden çok memnunuz. Bugünden itibaren. Bundan sonra da amatör spor branşlarında gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz.Mahallelerimizde yeni mahalle alanlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.Farklı branşlarda açacağımız kurslarla çocuklarımızı sporla buluşturacağız. Nevşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın memnuniyeti, sağlığı ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz.” – NEVŞEHİR

haberfoca.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu