Haber

Kılıçdaroğlu’nun “Atatürk Havalimanı” ile ilgili seçim sözüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan tepki

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, TEKNOFEST’in Atatürk Havalimanı’nda başladığı akşam “Atatürk Havalimanı” başlıklı bir video paylaştı. Videoda Atatürk Havalimanı’nın havacılık ve uzay çalışmalarının merkezi haline geleceğini açıklayan Kılıçdaroğlu, Sierra Nevada (SNC) şirketinin Amerika’daki sahipleri Eren Özmen ve Fatih Özmen ile de görüştüğünü söyledi. Kılıçdaroğlu, “Amerikalılar çocuklarımızdan ve beynimizden bu şekilde yararlanıyor” diyerek projenin iki isim ile yürütüleceğini belirterek, “Kendi mekiklerimizi geliştireceğiz” dedi.

“BU İSİM YANLIŞTIR”

Bugün TEKNOFEST’e katılarak burada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, değerli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu’nun sözlerine tepki gösteren Erdoğan, “9’lu koalisyon adayı yine çok alakasız şeyler söyledi. Kendisine verilen talimatları tek tek söylemeye başladı. TEKNOFEST’e ev sahipliği yapan havalimanımızı devredeceğinin sözünü verdi. , bir Amerikan şirketine. Yerli, milli şirketler varken bunun adı buffalo” dedi.

“Görünüşe göre ABD’DE YİNE KEMAL Bey’i kandırmışlar”

Erdoğan şöyle devam etti: “O insanlar benimle konuştu. Yatırım arzularını anlattılar, hadi dedim kapımız açık. O günü bugün görmedik. Türkiye’de yatırım yapmak yürek ister. Görmek de lazım. güvenli bir hükümet olduğunu.Kendilerine karşı olanlardan hiçbir farkları yok.Gazi’nin partisi İngiliz ve Amerikan Meraklılar Cemiyeti’ne dönüşmüştür.Görünüşe göre Kemal Bey’i Amerika gezisinde yine kandırmışlar.En azından kandırdılar. Boğaz köprüsünü ona satmaya kalkmayın.Bu kadar konuşmaya gerek yok.CHP’ye oy vereceklere Allah’tan sabırlar diliyorum.Siz gençlerimize en büyük sabırlar diliyorum.Umarım bir köprü kurmaya hazırsınızdır. 14 Mayıs’ta tüm bu utanç verici sahneler son bulsun. Seçimlerden sonra tüm gücümüzü ve zamanımızı Türkiye Asrının inşasına adayacağız. Ayrılmaya hazır mısınız?”

altieylul-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu