Yaşam

Kadir Doğulu ile imam nikahı kıydığı iddia edilen Sezer Çakır konuştu: İkinci kadın olmadım.

Neslihan Atagül ile 7 yıldır evli olan Kadir Doğulu, eğlence mekanında kadınlarla samimi görüntüler ortaya çıktı. Doğulu’nun baş harfi “S” olan bir kadınla uzun süredir birlikte olduğu ve hatta ona ev kiraladığı iddia edildi. Doğulu ile hanımın imam nikahı kıydığı ve hatta Atagül’ün bu durumu bildiği iddia edildi.

“KADİR SEVDİĞİM BİR DOSTUM”

Doğulu’nun imam nikah kıydığı kadının futbolcu Oktay Derelioğlu’nun eski eşi Sezer Çakır olduğu öne sürüldü. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Çakır, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hakkında çıkan tartışmaları yalanladı. Doğulu ile arkadaş olduklarını söyleyerek imamla evlilik iddiasını sert bir şekilde yalanlayan Çakır, şu ifadeleri kullandı: “Hakkımda son birkaç gündür sosyal medyada ortaya atılan tezleri ciddiye almama rağmen. çok ciddiyim bu konudaki sessizliğim daha da ağırlaşacaktır çünkü ailem ve yakın arkadaşlarım gerçeği biliyor onun ailesine ve kendi aileme saygımdan dolayı bu açıklamayı yapma gereği duydum. dergi Bu nedenle böyle bir habere dahil olmak son derece rahatsız edici. Kadir, çevremdeki tüm arkadaşlarım gibi çok sevdiğim bir arkadaşım. bu çıkıyor haberlerTamamen kötü niyetle yapılmış bir senaryodur, böyle bir şey laf konusu olmaz.”

“KİMSENİN İKİNCİ EŞİ DEĞİLDİM”

“Ayrıca hayatımda ikinci bir eş ya da kimsenin alternatifinin ortasında kalan bir kadın olmadım. Bu nedenle imam nikahı haberleri trajikomik bir hikayeden öteye geçmiyor. Son olarak ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Beni tanıyan gazeteci arkadaşlarımın gösterdiği hassasiyet.”

Alakalı haberler

haber-yunak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu