Yaşam

‘Harry & Meghan’: Netflix’in yeni belgesel dizisinden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

Prens Harry ve Meghan’ın Netflix belgeselinden ilk fragman yayınlandı. Çiftin Kaliforniya’daki yeni hayatlarını anlatan reality show, kraliyet görevlerinden neden istifa ettiklerinin de iç yüzünü aktarıyor.

Videoda “kapalı kapılar ardında yaşananları kimsenin görmediğini” belirten Prens Harry, “Ailemi korumak için elimden gelen her şeyi yapmak zorundaydım” dedi.

Meghan, “Harry & Meghan” adlı altı bölümlük dizinin fragmanında, “Konu bu kadar hassasken bizim hikayemizi bizden dinlemek daha mantıklı değil mi?” O sorar.

Belgeselin tanıtım görüntüleri, Lady Susan Hussey’in Buckingham Sarayı’nda siyahi bir misafirle yaptığı konuşmanın sosyal medyaya yansıması ve ardından istifaya zorlanmasının ardından yayınlandı.

Diyalogda, II. Elizabeth’in 60 yaşındaki nedimesi ve Prens William’ın vaftiz annesi Hussey, sivil toplum kuruluşu ‘Sistah Space’in kurucusu Ngozi Fulani’ye “kökeni neresi” diye soruyor. Hussey, “Ben İngiliz vatandaşıyım” ve “Senin halkın nereden geldi?” diyen Fulani’de ısrar etti. diyor.

Fragmanda ayrıca Sussex Düşesi Meghan Markle’ın ağlarken çekilmiş görüntüleri de yer alıyor.

Siyahi bir anne ile beyaz bir babanın kızı olan Markle, geçen yıl CBS televizyonunda sunucu Oprah Winfrey ile yaptığı röportajda oğluyla hamilelik sürecini konuşmuştu. Markle’ın açıklamaları, “Ben hamileyken bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime teminat verilmeyeceğini söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağı konuşuldu. , ve bu konuda endişelendiler”, Kraliyet Ailesi’nin ırkçılıkla suçlanmasına neden oldu.

Netflix dizisi “Harry & Meghan”, ikilinin “gizli flört günlerini” göstermeyi vaat ediyor ve “tanık oldukları şey” hakkında konuşmayan arkadaşların ve aile üyelerinin yorumlarına yer veriyor. Belgesel dizisinin yayın tarihi şu an için bilinmiyor. (KÜLTÜR-SANAT HİZMETİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu