Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Parti kadrolarımız arasındaki sohbeti ve dayanışmayı güçlendireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Parti kadrolarımız arasındaki sevgiyi, dayanışmayı, birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendireceğiz. Türkiye’nin zengin insan ve fikir hazinesinden daha fazla yararlanmaya çalışacağız. Davamızı daha çok insana anlatacağız. “

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nin açılışında konuştu. Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı öncesinde vatandaşlara seslenen Erdoğan, 31 Mart 2024 yerel yönetimler seçim beyannamesini bugün açıklayacağını belirtti. Erdoğan, “Burada Türkiye Yüzyılının belediyecilik vizyonunu tüm detaylarıyla ortaya koyacağız. Ama öncesinde AK Parti Kongre Merkezi binamızın açılışını yapmak istiyorduk. İnşallah açılışını yaptığımız bu güzel yapı ülkemize de güzel olur” dedi. teşkilatımızın, şehrimizin, ülkemizin ve milletimizin AK Parti Genel Merkez hizmet binası “İlk günden bu yana Söğütözü bölgesinin sembol yapılarından biri olmuştur. Kongre merkezimizin aynı şekilde ihtiyaçlarımızı karşılamakla kalmayıp, yapıldığı çevrenin en beğenilen eserlerinden biri olacağına inanıyorum. Aslında uzun süredir Genişletilmiş İl Liderleri Toplantısı gibi katılımın yüksek olduğu programlarımızda yer sıkıntısı yaşıyoruz” dedi.

“Engelli kardeşlerimiz burada hiçbir sıkıntı, sıkıntı, zorluk yaşamayacaklar”

Binanın partinin mimari anlayışını yansıtan bir yapı olmasını istediklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kongre merkezimizin açılışıyla birlikte hem mimarisi hem de kullanım olanakları açısından partimize yakışan bir binaya kavuştuk. Buranın partimizin mimari anlayışını yansıtan bir eser olmasını istedik. Aslında kongre merkezimizin sadece cepheleri ve geometrik formu var.” Kemerli girişleri sayesinde geçmişle günümüz arasında güçlü bir bağ kuruyor. Burayı inşa ederken gelenek ile çağdaşı, yerel malzeme ile ileri teknolojiyi buluşturmaya özel bir çaba gösterdik. Kongre binamızın çevresi ile uyumuna ve çevresindeki diğer binalarla uyumuna özellikle dikkat ettik. Binamızın bir diğer özelliği ise girişidir. “Kongre salonuna çıkışlardan, otoparktan seminer salonlarına kadar hiçbir engel olmayacak şekilde tasarlandı. Burada engelli kardeşlerimiz hiçbir sıkıntı, zorluk, zorluk yaşamayacaklar. Büyük bir kongre salonu bulunmaktadır. Merkezimizde toplam kapasite 1.166 kişidir. “Ayrıca 500 kişilik resepsiyon salonu, çalışma odaları, stand ve fuaye alanları, televizyon stüdyoları, eğitim odaları ve kütüphaneler bulunmaktadır” dedi.

“Parti ekiplerimiz arasındaki sohbeti, dayanışmayı, birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendireceğiz.”

Açılan binada siyaset akademi gibi eğitim, istişare ve değerlendirme toplantıları yapacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kongre binamız aynı zamanda partimizin sağduyuya ve istişareye verdiği değerin de yeni bir göstergesi olacaktır. Burada gerek örgüt üyelerimizle, gerekse toplumumuzun farklı kesimleriyle toplantılarımızı çok daha geniş bir katılımla gerçekleştiriyoruz, bunu her zaman söylüyorum, bugün bir kez daha belirtmek istiyorum, elbette değerlidir. modern, geniş ve kullanışlı binalar. Ancak önemli olan bu mekanları iyi değerlendirmektir. Burada vereceğimiz hizmetler, eğitimler, toplantılar ve aktivitelerle kongre merkezimizin hakkını vermeye gayret edeceğiz. İnşallah yapacağız. “Halkımıza ulaşacağız. Davamızı daha çok insana anlatacağız. İnşallah burada daha çok kardeşimizi kucaklayacağız. Parti ekiplerimiz arasındaki sohbeti, dayanışmayı, birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendireceğiz” dedi.

“Türkiye’nin zengin insan ve fikir hazinesinden daha fazla faydalanmaya çalışacağız” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “AK Parti Kongre Merkezi’nin kazandırılmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı, personelinden mühendislerine kadar tüm kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum. Partimize Allah buraların kıymetini bilerek en keyifli anları yaşatmayı nasip etsin.” Bu şekilde milletimize hizmet edebilmeyi diliyorum. Bu vesileyle partimizin kuruluşundan bu yana farklı kademelerinde görev yapan, kendilerini bu davaya adamış, bu davaya katkıda bulunan tüm kardeşlerimize emek, çalışma ve fedakarlıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ashabımızı, ashabımızı rahmet, minnet ve özlemle anıyorum. Bugüne kadar. “Bize destek veren, dualarını esirgemeyen aziz milletimin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Allah’tan yolumuzu ve bahtımızı açık etmesini niyaz ediyorum. İnşallah galip gelerek yollarına devam ederler. 31 Mart seçimlerinde yeniden sandık kurulacak.” – ANKARA

aziziye-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu