Yaşam

Bez Bebekle Evlenip Hamile Kaldığını İddia Eden Kadın Bu Kez de Kocasının Kendisini Aldattığını Söylüyor!

Brezilya’da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes, birkaç ay evvel annesinin kendisine ikram ettiği bez adam ile dünyaevine girerek akıllara sakinlik vermişti. Balayı akşamı gebe kaldığını söyleyen ve üç bez bebeğe ‘doğum’ yapan bayan, bu sefer de eşinin kendisini diğer bir bayanla aldattığını argüman ediyor! Buyurun ayrıntılar…

Kaynak: https://www.ladbible.com/entertainmen…

Brezilya’da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes, herkesin aklına sakinlik veren hayat kıssasıyla gündeme gelmişti aylar evvel.

Meirivone uzun müddettir yalnız olduğu için annesi kendisine bir bez bebek örmüş, bayan ise bu bebeği gördüğü anda ‘hayatının aşkını’ bulduğunu söyleyerek ani bir evlenme kararı almıştı.

Üstelik çiftin bebekleri bile dünyaya geldi! Balayından 35 dakika sonra meskende doğum yaparak canlı yayında bu anları paylaşan Meirivone’un Carol ve Diego isimli iki çocuğu, bir de yenidoğan bebeği var.

Ancak ünlü çift şu sıralar makus bir haberle gündemde! Meirivone bu kere de eşinin kendisini diğer bir bayanla aldattığını tez ediyor.

“Oğlumuz Marcelinho virüs kaptığı için ben üç gün üç gece hastanede kalırken bir arkadaşım, eşim Marcelo’nun başka bir kadınla otele girdiğini görmüş.”

İlk başta arkadaşının kendisine palavra söylediğini zanneden Meirivone, eşinin telefonunu karıştırırken gördüğü konuşmalar sayesinde olayın hakikat olduğunu düşünmüş.

Eşiyle yüzleştiğinde ise her keresinde inkar ettiğini, kendisini çok sevdiğini ve af dilediğini söylüyor kendisi.

“Eşimi çok sevdiğim için bazen geceleri gözüme uyku bile girmiyor… Ancak bana ihanet ettiğini kabul etmedi.”

“Çok kötü kavga ediyorduk, oğlumuz korkudan ağlamaya başlayınca eşime kızdım. ‘Kim bu kadın?’ dedim, bana yanıt bile veremedi.”

Eşiyle kesin olarak konuşması gerektiğini ve tekrar kendisini aldatmayacağına dair kelam vermesi gerektiğini söylüyor kendisi.

“Ben çalışan, evine ve kendisine bakan, birçok kişiye çekici gelen güçlü bir kadınım. Eşim ise sadece oturup bebeğimize bakıyor. Bana evlenirken verdiği sözü asla unutmayacağım.”

Son olarak eşine “Biz sonsuza dek birbirimizi seveceğimize dair bir söz verdik, bu aşkta üç kişi olamayız.” diyerek çocukları hatırına birlikte yaşayacaklarını söylüyor.

Meirivone’un toplumsal medyada paylaştığı son görüntülerin altında birden fazla insan ya kendisini destekliyor ya da durumunun hiç olağan olmadığını belirtiyor…

Siz ne düşünüyorsunuz bayanın açıklamaları hakkında? Yorumlarda paylaşın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu