Haber

AK Parti Milletvekili Adayları Büyükçekmece’de Esnaf ve Fabrikayı Ziyaret Etti

AK Parti 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Halis Dalkılıç ve Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, Büyükçekmece’de esnaf ve fabrikaları ziyaret etti.

Büyükçekmece’de AK Parti 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Halis Dalkılıç ve Prof. Dr. Cüneyt Yüksel esnaf ve fabrikaları ziyaret etti. Ziyaretlerde milletvekili adayları, vatandaşların sorunlarını dinledi, AK Parti’nin hizmetlerini ve savunduğu davayı anlattı. Her gün bir ilçede vatandaşlarla buluşan milletvekili adaylarının, çalışanlardan destek sözü vermesi sürüyor.

“SADECE MİLLETİMİZİN SÖYLEDİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ”

Büyükçekmece’de esnaf ve fabrikaları ziyaret eden AK Parti 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, “21 yıl önce bir hayalimiz vardı. Şimdi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bu hayallerimizi gerçekleştirdik. Şimdi bu hayallerimizi gerçekleştirdik. seçime günler değil saatler kaldı az önce hesapladım az önce istanbul’un bir ilçesinde çok çalışıyoruz her gün milletimizin dediğine bakıyoruz biden ne demiş bakmıyoruz Lambadan talimat alanların Türkiye’yi nasıl tedirgin etmeye çalıştıklarına dair de “Alt yapımızla örnek bir çalışma yaptık. Hatta o ülkelere solunum cihazı ve maske gönderdik” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ 50 YILIN NASIL OLACAĞININ TERCİHİDİR”

Batı medyasının Türkiye’deki seçimleri manipüle etmek için elinden geleni yaptığını ifade eden AK Parti 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Economist dergisinin kapağında görüyorsunuz bir tarafta bölünmüş bayrak var bu bayrağın hassasiyetine dikkat çekmek isterim 14 Mayıs seçimlerine giderken gerçekten vatandaşlarımız bunun kıymetini biliyor. Bu sadece 5 yıllığına, “Meclis seçimi ya da sadece cumhurbaşkanlığı seçimi değil. Önümüzdeki 50 yılın nasıl olacağının seçimidir. Vatandaşlarımız bu seçimde bunu seçmiş olacaklar ve bunun bilincindeler” dedi.

haber-birecik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu